02.12.2014

1 Decembrie: Poze uimitoare de Ziua Nationala a Romaniei

Anul acesta, Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita de 25 de ani la 1 decembrie, a picat lunea. Un motiv de bucurie pentru elevi, studenti si muncitori, pentru ca au avut o zi libera. Iar unii dintre ei au decis sa isi arate mandria ca sunt cetateni ai acestei tari.

 Foto: Wikipedia


Fotograful Aurel Rapa  a suprins in niste imagini senzationale parada organizata in Bucuresti, unde au defilat 2.700 de militari cu un arsenal format din 280 de mijloace tehnice.De asemenea, la parada au participat si 600 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne cu 100 de mijloace tehnice din dotare.Capitala a gazduit si militari straini, din tari precum Franta, Polonia, Turcia, SUA si Republica Moldova.


Bineinteles ca nu puteau lipsi si protestatarii. Ei s-au organizat pe pagina de Facebook a evenimentului numita "1 decembrie" si apoi au postat clipuri si poze de la manifestatie.
Iata cum a fost parada de 1 Decembrie in Oradea:

         

Cum a aratat focul de artificii de la Alba-Iulia:

Un steag al Romaniei agatat de balconul unui apartament din Bucuresti:
Presedintele ales, Klaus Iohannis, in mijlocul multimii:
A photo posted by Nuta Lucian (@nutalucian) on
Cei de la Voltaj au sarbatorit cum se cuvine Ziua Nationala, cantand. Iata o poza de dinainte de concert:O imagine foarte tare de la Bucharest Christmas Market:

Voi ce ati facut de Ziua Nationala? Ce poze ati facut sau ce poze v-au atras atentia?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...