05.01.2015

CES 2015: Cel mai dubios dispozitiv lansat vreodata? (Foto)

CES 2015, cel mai asteptat eveniment IT al inceputului de an, a debutat cu surle si trambite la Las Vegas.

Printre ecrane 4K, sisteme high-tech pentru masini si inventii care ne vor transforma locuinta, targul de electronice a adus in prim-plan si un dispozitiv... cel putin interesant (de fapt, ce vreau sa spun e ”fratilor, ce naiba e chestia asta?!).

Bun, sunteti curiosi despre ce e vorba?
Narrative Clip 2 ar putea fi folosit fara probleme in urmatorul film James Bond. De ce spun asta? Pentru ca este un dispozitiv care face poze la fiecare 30 de minute, care se ataseaza la imbracaminte.



Este mic, nu iese in evidenta si este disponibil in mai multe culori (alb, negru si rosu), ca sa se asorteze fara probleme la tinuta ta. :-)

Insa intrebarea care ma framanta este: La ce ai putea folosi un gadget care face 2 poze pe minut? Ce poti surprinde ca sa isi merite banii? Dupa mintea mea, singurele raspunsuri logice ar fi: misiune secreta sau stalking.

Daca as fi un agent 007, poate ca mi-ar fi util sa am poze cu toti infractorii cu care ma intalnesc sau cu drumul pe care ma duc cei care m-au rapit.

La fel, daca as fi stalker, poate m-ar incanta sa am mii de fotografii cu persoana pe care o urmaresc.

In rest, nu inteleg la ce ti-ar putea folosi acest gadget. Pe site-ul companiei, produsul e targetat ca fiind perfect pentru calatorii (poti poza drumul in timp ce conduci), jocul copiilor sau o iesire in club. Pana si numele e un pic ciudat. Narrative Clip imi suna ca si cand altcineva ar povesti ce fac eu si pe unde umblu.

Dispozitivul e dotat cu tehnologii WiFi si Bluetooth pentru a transfera pozele pe smartphone sau laptop, iar instantaneele facute pot fi salvate pe serverele proprii.


Voi ce parere aveti? Merita sa dai 199 de dolari pe acest dispozitiv? Poate ma luminati si pe mine privind utilitatea lui adevarata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...