26.01.2016

Vanotek: Moldoveanul ce lanseaza piese ca-n Occident si videoclipuri pe masura

Ion Chirinciuc, nascut in Ungheni, Republica Moldova, este cel care se afla in spatele proiectului Vanotek. Si exista un motiv puternic pentru care merita mai multa atentie din partea noastra.

Foto: Facebook/Vanotek
Mie mi-a atras atentia odata cu "My Heart Is Gone", single cu care a obtinut locul 22 in clasamentul pe 2015 al difuzarilor la radio si TV din Romania, compilat de Media Forest.


Piesele lui pot fi puse cu usurinta alaturi de cele ale DJ-ilor internationali, iar daca te uiti la comentariile de pe YouTube, vei vedea ca multi fani il apreciaza pentru ca face muzica ca in Occident.

Intr-adevar, sound-ul sau are influente occidentale dance-trance puternice. Si tocmai de-aia nu inteleg de ce nu are o priza mai mare la publicul roman.

Unii se plang in fiecare zi de muzica difuzata la radiourile comerciale, dar nu fac nimic pentru a promova si sustine ceva altfel, ceva care iese din tiparele noastre, ceva care este de calitate.

Ma uitam ca "My Heart Is Gone" are doar 2 milioane de vizualizari pe YouTube, cu toate ca alte piese din topul Media Forrest 2015 au si de 10 ori mai mult.

Consumatori de muzica dance exista in Romania, asa ca vreau sa va aduc in atentie noua piesa Vanotek - I'm Coming Home (feat The Code & Georgian).

Videoclipul e foarte sugestiv: protagonistul e ranit si alearga, trecand prin mai multe medii ostile, mai ceva ca Bear Grylls. Copilul reprezinta spiritul sau, care e tanar, iar momentul cand isi revede mama, care e un inger, isi da seama ca a ajuns acasa, printre cei dragi. Si atunci moare fericit.

Dur? Da. Plin de simboluri? Da.

Play it!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...