22.03.2015

AronChupa - I'm an Albatraoz: Pe bune, despre ce naiba e vorba in piesa asta?!

Exista unele cantece pe care e mai bine sa nu le analizezi in profunzime sau sa le cauti o semnificatie anume. Pur si simplu, e mai bine sa dansezi si sa le fredonezi. Si atat!

Motivul?

Daca asculti cu atentie versurile, e posibil ca neuronii tai sa aiba un scurtcircuit si sa te intrebi: "Despre ce naiba canta asta aici?!"

Sursa: Giphy
 Ei bine, unul din aceste cazuri este AronChupa - I'm an Albatraoz.

Let me tell you all a story/ About a mouse named Dilory/ Dilory was a mouse in a big brown house/ She called herself the hoe/ With the money money blow/ But fuck that little mouse 'coz I'm an albatraoz.

Iata si traducerea.Va garantez ca va va da pe spate:

Haideti sa va spun o poveste/ Despre o soricioaica pe nume Dilory/ Dilory era o soricioaica ce traia intr-o casa mare si maronie/ Ea spunea ca e o tarfa/ Avand in vedere banii pe care ii invartea/ Dar la naiba cu soricioaica asta mica pentru ca eu sunt un albatros.

Cred ca reactia potrivita ar fi asta:

Sursa: degrassi.wikia.com
Nu pot sa imi dau seama despre ce e vorba in cantec... par doar niste cuvinte aruncate pe hartie doar ca sa rimeze si sa sune bine. Un fel de dadaism. Ma intreb cate pahare aveau la bord cand le-au scris? Sau au fost inventate de un copil de 2 ani?

De fapt, cei de la AronChupa au recunoscut ca e doar un joc de cuvinte, fara sens. In concluzie, piesa e doar "just for fun", asa ca nu cred ca are rost sa va bateti capul cu versurile piesei.

Voi ce parere aveti despre "I'm an Albatraoz"?



P.S.: "Albatraoz" mai inseamna, in jargonul american, femeie puternica sau "boss ass bitch".

 Ti-a placut acest articol? Urmareste Dreaming Jukebox si pe Facebook.

http://dreamingjukebox.blogspot.ro/
Posted by Dreaming Jukebox on Tuesday, September 2, 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...