28.09.2014

Deborah De Luca in the mix @ Casa Presei Libere din Bucuresti: Party, fun & photos

Totul a pornit de la un videoclip. Acest videoclip:

         

Am primit linkul pe Facebook de la o prietena, care mi-a zis ca Deborah De Luca o sa mixeze pe 26 septembrie in Bucuresti, la Casa Presei Libere.

"Trebuie sa mergem la evenimentul asta. O sa fie super tare!"

"Stii foarte bine ca nu prea ascult muzica de-asta..."

"Doamne, dar atmsofera de acolo nu se compara cu ce vezi acasa, din scaun. Lumea vine si se distreaza pe bune. Iti garantez ca iti va placea!"

"Bine, fie... M-ai convins. O sa o incerc si pe asta."

deborah de luca


Mda, spre rusinea mea, nu am fost niciodata la un eveniment in care sa mixeze DJ consacrati. Da, merg in cluburi, dar nu-i acelasi lucru. Mereu ma gandeam ca o sa vina tot felul de oameni dubiosi care habar n-au sa se distreze.

Ei bine, m-am inselat amarnic.

A venit seara fatidica de vineri, asa ca m-am imbracat, gasca s-a adunat la mine acasa si am plecat. Taximestristul ne-a zis ca in sala in care va avea loc evenimentul se organizeaza de obicei nunti. "E un inceput bun", mi-am zis.

Cand am ajuns la locul cu pricina (pe la ora 1:00) am observat doua cozi: una cu oamenii care voiau sa intre si... o insiruire de WC-uri ecologice, langa perete. "Asta e", m-am gandit, "am venit sa ma distrez, detaliile astea nu prea conteaza".

Am intrat intr-o sala destul de mare. Noi aveam biletele la VIP, in spatele scenei. Din fericire, am avut acces la o toaleta normala. Nu ca ar conta cu adevarat, just sayin' :)) .


Am inceput sa dansam si am dat repede pe gat bauturile pe care le-am luat de la bar. Ne-am bagat prin multime, am sarit, am filmat, am facut poze, ne-am facut amici noi, ne-am fotografiat unii cu altii si apoi am zis sa luam o pauza.

Asa ca am mers din nou in zona VIP. Chiar la fix! Deborah De Luca tocmai urcase pe scene si incepuse sa faca poze cu fanii. Ne-am strecurat si noi, ne-am tras in poza si apoi am inceput sa ne punem pe dans. In momentul in care DJ-ita italianca a ajuns la platane, lumea a inceput sa sara, sa o pozeze si sa filmeze non-stop. Toti aveau ochii atintiti asupra ei.



Cred ca italianca a mixat cam 2 ore, iar la final a mai facut o serie de poze, inclusiv cu noi :) .



Concluzii: - mi-a placut foarte mult ca lumea a venit acolo doar ca sa se distreze si sa danseze
- lumea era imbracata foarte bine
- nu s-au iscat conflicte, era multa paza
- biletele VIP ne-au oferit acces langa scena, am reusit sa facem poze cu Deborah, aveam si canepele pe care sa ne odihnim



- nu am simtit cum au trecut cele 5 ore
- ne-au lasat sa facem poze si sa filmam
- a fost o atmosfera super!



Italianca s-a nascut in Napoli si este una dintre DJ-itele de top din tara sa. Evenimentul din Bucuresti a fost organizat de AllTimeClubbing. Au mai mixat Adrian Eftimie, Luca M si Just2.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...